top of page

Betaling og priser


Faktura sendes ut på e-post til den som har meldt på eleven. For elever under 18 år skal dette være den forelderen/foresatte som har meldt på eleven. Ta kontakt med oss dersom det er behov for betalingsutsettelse eller delbetaling.

Påmeldingsinfo Høsten 2022:

Vi følger skoleåret og ønsker at elever følger kurset 1 skoleår om gangen for å sikre plass på ønsket kurs og kontinuitet. Når dere har meldt dere på høsten 2022 hos oss videreføres dere da automatisk til vår semesteret 2023. Dere må sende en epost til post@bolgendansestudio.no dersom dere IKKE ønsker å fortsette eller legge på/trekke kurs. Faktura for kurs blir sendt ut og anses som bindende dersom dere ikke har gitt beskjed innen fristen. 

Kjøpsbetingelser og Covid-19 informasjon

Priser

1 klasse = 1700,-

2 klasser = 2750,- 

3 klasser = 3700,- 

4 klasser = 4450,-

5 klasser = 5000,- 

Dans så mye du vil = 5400,- 

Danser man flere enn 6 kurs det 300 kr per ekstra kurs

Eldrebølgen 1000,-

Poledance 2900,-

Alle som kjøper kurs hos oss får Bølgen bag til halv pris 100,- 

Kompani: Gratis for medlemmer av Bølgen Dansestudio. Junior (minimum 2-3 kurs i uken) og Wave DC/Rekrutt (minimum 4+ kurs i uken)

Hva betaler dere for? 

  • Man blir undervist 14 uker per semester. Klassene har et innhold med faglig utvikling og personlig fremgang

  • Vi har utdannede dansepedagoger med høyskole eller universitetsnivå som gir eleven en profesjonell dansetrening. Noen av klassene undervises av erfarne instruktører eller "lærlinger" . Disse blir veiledet av Bølgen sine pedagoger.

  • Lokalene har blitt pusset opp og er tilpasset og egnet for å ha danseundervisning.

  • I tillegg har vi trådløst internett, kontortid, fagplan i de forskjellige dansestilene, forestilling i kulturhuset med høy kvalitet og ikke minst et aktivt dansemiljø med flere årlige workshops med både nasjonale og internasjonale dansere/pedagoger og sommerkurs. Pedagogene er også ofte på kurs for å opprettholde sin kompentanse og for å hente inspirasjon til seg selv og elevene.

  • Vi er medlem av NODA norske dansekunstnere

bottom of page