top of page

To-tri-fir INFO

Etterskole dansetilbud for 1-3 klasse

Arendal ØST: gjelder for skolene Stuenes-Eydehavn-Flosta-Nesheim

 

Når: Mandager kl 14.50-15.40 (Danseklasse)

Hvor: Stuenes skole (dansesalen)

 

Hva: Dans på to-tri-fir er et etter skole tilbud for elever i området Arendal ØST som ønsker å danse i nærmiljøet og er ferdig danset til klokka 16. Målet er å forenkle reisetid og logistikken til de som ønsker å danse på Bølgen Dansestudio i Arendal i denne aldersgruppen.

 

Danseklassen følger Bølgen Dansestudio sitt semester over 14 uker og sine kursavgifter. Høst semesteret ender opp i en stor juleforestilling i Arendal Kulturhus ( Frost 2023 lørdag 09/søndag 10 desember) Begge semesterene har foreldrevisining av danseklassen på slutten av semesteret.

 

Praktisk info:

Vi har en danseklasse på 50 min med en dansepedagog og dansetimen er lagt opp til en blanding av ulike dansestiler som for eksempel hip hop, showjazz og ballett. Her vektlegges dans med elementer av lek og samhold.

Danseklassen holdes av en dansepedagog sammen med assistent.

 

Elevene må ha med:

  • Dansetøy ( noe enkelt tøy som er godt å bevege seg i og evt innesko dersom ønskelig)

  • Niste (for de som kommer rett fra skole/SFO som ikke har spist)

  • Vannflaske

  • Evt busskort for transport med buss

 

Maks antall elever: 25 stk

PÅMELDING VIA BØLGEN DANSESTUDIO (Velg to-tri-fir)

Her melder dere på for 1 skoleår om gangen og dette skjer automatisk ved årsskiftet, dersom dere ikke melder dere av ved instruks fra Bølgen Dansestudio. Mail blir sendt ut med info om dette.

Transport:

Det vil være opp til hver enkelt foreldre med transport til og fra skolen/SFO. Det er opprettet kommunikasjon med skolene for å se på et transport tilbud for hver enkelt skole (utenom Stuenes)

 

Forslag til transport for FLOSTA elever: 

kl 13.50  Bussavgang TIL Saltrød senteret med (151) fra Flosta skole (SFO krysser av at de er hentet og er ikke lenger en del av SFO) 

kl 14.20 Ankomst ved Saltrød senteret  Her blir elevene møtt med dansepedagogen og tar følge opp til Stuenes skole og dansesalen.

Evt transport tilbake ved behov og ønsker: 

kl 16.00 Bussavgang FRA Saltrød senteret (151 retning Kilsund) 

 

Priser: 

18 kr turen (Dagens pris)

 

Pris for KUN tur : 

18 kr x 14 uker = 252 kr 

Beløpet må være satt inn på busskortet (Busskort må bestilles og skaffes på service senteret i Arendal adr: Peder Thomassons gate 6, Arendal) 

For de som har busskort fra før vil ikke de måtte betale for turen til Saltrød da det ikke er noen begrensning for hvor du skal av fra skolen. 

 

Pris for tur/retur: 

Uten busskort: 36 kr tur/retur x 14 uker = 504 kr 

Med busskort: 18 kr x 14 uker = 252 kr

Beløpet må være satt inn på busskortet (Busskort må bestilles og skaffes på service senteret i Arendal adr: Peder Thomassons gate 6, Arendal)

For de som har busskort fra før vil ikke de måtte betale for turen til Saltrød da det ikke er noen begrensning for hvor du skal av fra skolen.

MER INFO KOMMER FORTLØPENDE 

bottom of page