top of page

Nivåer på vår timeplan

For å kunne tilpasse undervisningen til hver elev, er timeplanen inndelt i nivåer fra 6 klasse og oppover.

Se timeplan

Nivå 1/åpent nivå

For å melde seg på timer merket med nivå 1 trenger man ingen tidligere danseerfaring.

Nivå 2

For å melde seg på timer merket med nivå 2 må man ha nådd et visst teknisk nivå på 6-8 klasse. Denne timen er for de elever som har danset i flere år og trenger ekstra utfordringer. Man må ha godkjenning av en pedagog fra Bølgen Dansestudio før man melder seg på dansetimer merket med nivå 2.

Nivå 3

For å melde seg på timer merket med nivå 3 må man ha nådd et visst teknisk nivå på ungdomsskolen. Denne timen er for de elever som har danset i flere år og trenger ekstra utfordringer. Man må ha godkjenning av en pedagog fra Bølgen Dansestudio før man melder seg på dansetimer merket med nivå 3.

Nivå 4

For å melde seg på timer merket med nivå 4 må man ha lang danseerfaring. Det forventes meget gode tekniske og danseriske ferdigheter. Man må ha godkjenning av en pedagog fra Bølgen Dansestudio før man melder seg på dansetimer merket med nivå 4.

Voksen 1

Nivå 1 er åpne for alle voksne, og man trenger ingen tidligere danseerfaring. Dette er perfekt for deg som er nybegynner, eller som har danset litt før.

Voksen 2

Nivå 2 er for de som ønsker mer utfordring i timene og som har danset litt fra før.

Kompani Junior

Kompani Junior er for dansere mellom 9-12 år. Kompani Junior er gratis, men eleven må gå på minimum 2-3 kurs i uken. For å melde seg på timer merket med kompani må man ha vært på audition eller ha godkjenning av en pedagog fra Bølgen Dansestudio.

Kompani Rekrutt

Kompan Rekrutt er for dansere mellom 13-15 år. Kompani Rekrutt er gratis, men eleven må gå på minimum 4+ kurs i uken. For å melde seg på timer merket med kompani må man ha vært på audition eller ha godkjenning av en pedagog fra Bølgen Dansestudio.

Wave Dance Crew

WDC er kompaniet for dansere fra Videregående skole. Kompaniet er gratis, men eleven må gå på minimum 4+ kurs i uken. For å melde seg på timer merket med kompani må man ha vært på audition eller ha godkjenning av en pedagog fra Bølgen Dansestudio.

bottom of page